MenuButton

Met Microsoft Dynamics CRM Online krijgt u krachtige CRM-software van Microsoft in de vorm van een cloudservice, waarmee u direct overal toegang hebt, overzichtelijke en voorspelbare prijzen en een financieel ondersteunde service level agreement (SLA).

Flexibel
Microsoft Dynamics CRM biedt de kracht van implementatie keuze. U kunt in de cloud implementeren, op kantoor (on premises) of u kunt uw oplossing laten hosten door On-Site. U kunt desgewenst zelfs uw implementatietype wijzigen.

Met Microsoft Dynamics CRM Online kunt u het aantal gebruikers naar boven of naar beneden bijstellen, afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft.

De Microsoft Dynamics CRM Online-architectuur biedt opdrachtgevers complete autonomie over de wijze waarop zij hun CRM-oplossing gebruiken, beheren, configureren en beveiligen.

De functies van klant- en gebruikersbeheer zijn gemaakt om zelfstandigheid te bevorderen. Opdrachtgevers hebben complete controle over alle aspecten van hun gegevensstructuur, de gebruikerservaring, business intelligence en het beheer van bedrijfsprocessen.

Beveiliging
Microsoft heeft geavanceerde technologie, cultuur en processen toegepast om consistente en betrouwbare toegang, beveiliging en privacy voor iedere gebruiker te waarborgen.
Klantgegevens worden weliswaar in de Microsoft-cloud bewaard, maar blijven eigendom van de klant en worden nooit door Microsoft voor data mining-doeleinden gebruikt.

Betrouwbaarheid
Microsoft levert 99,9% uptime met in deze branche unieke financieel ondersteunde service level agreements (SLA).

Eenvoud
Monitoring en onderhoud zijn zeer eenvoudig met Microsoft Dynamics CRM. Daardoor kan uw IT-personeel zich meer concentreren op het ondersteunen van de prioriteiten van uw bedrijf.
Met Microsoft Dynamics CRM Online kan het personeel snel en met weinig voorbereidingstijd gebruikers inzetten en toevoegen. Hierdoor kan uw bedrijf sneller handelen en helpt u uw klanten sneller waarde te verkrijgen.
Nieuwe versies of updates van de software worden eenvoudig gedistribueerd onder gebruikers, zonder werkonderbrekingen en beheer van dure patches en upgrades.

Meer informatie
On-Site is gespecialiseerd in implementatie en beheer van Microsoft Dynamics CRM. Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code