EPiServer

EPiServer

Met de innovatieve Digital Experience Cloud presenteert EPiServer een unieke portfolio digitale tools voor Digital Content, Commerce en Marketing. De belangrijkste pijlers zijn EPiServer CMS, EPiServer Commerce en EPiServer Campaign

EPiServer CMS

EPiServer CMS is de basis van de Digital Experience Cloud en biedt online marketeers geavanceerde tools om gepersonaliseerde content te beheren, leads te genereren en voor elke bezoeker interactie op maat te ontwikkelen.

EPiServer Commerce

EPiServer Commerce is een complete oplossing voor online commerce waarmee meertalige productinformatie, bestellingen, klantgegevens en internationale betalingen worden beheerd. Met behulp van kant-en-klare connectoren kan bij bestaande systemen worden aangesloten; zo integreert het naadloos met MS Dynamics.

EPiServer Campaign

EPiServer Campaign voegt uitgebreide Marketing Automation functionaliteiten toe aan de Digital Experience Cloud. E-mail campagnes kunnen gebruikersvriendelijk worden opgezet, geautomatiseerd en gepersonaliseerd. Op basis van Artificial Intelligence, geïntegreerde profielgegevens en realtime gedragsanalyse wordt de klantervaring geoptimaliseerd.