No & Low Code Application Development

Met slimme digitale toepassingen blijf je de concurrentie voor. Je bent daarom voortdurend op zoek naar handige en efficiënte automatiseringsoplossingen. Maar standaardsoftware werkt niet zoals je het eigenlijk zou willen en maatwerk is te duur, te risicovol. Een no of low code platform biedt uitkomst!

Wat is een no of low code platform?

Met een no-code platform ontwikkel je software zonder dat je kennis hebt van een specifieke programmeertaal. Je beschrijft de logica van je bedrijfsprocessen en legt deze vast met behulp van een stroomdiagram. Dit wordt 'modelleren' genoemd. Het platform genereert vervolgens een werkende toepassing die klaar is voor gebruik. Er zijn eenvoudige no-code platformen, die gemaakt zijn om een bepaald type apps te maken. Voorbeelden zijn Typeform en . Complexere no-code platformen zoals Bubble.io zijn geschikt voor uitgebreidere toepassingen. Belangrijk: een niet-technische gebruiker kan zelf eenvoudige aanpassingen in de logica doorvoeren waarna het platform de aanpassingen in de code doorvoert.

Bij een low-code platform is wel technische kennis vereist. Met het low code platform van Thinkwise bijvoorbeeld, kunnen bedrijfsbrede ERP systemen worden ontwikkeld, waarbij het platform een substantieel deel van de routinematige programmeerwerkzaamheden geautomatiseerd uitvoert.

Neem contact op: +31(0)10 - 288 18 20 Of stuur ons een bericht: info@on-site.nl

Contact