nopCommerce

nopCommerce

nopCommerce is een veelzijdig open-source e-commerce platform ontwikkeld op basis van Microsoft .NET technologie. Het grote aantal direct beschikbare, out-of-the-box functionaliteiten en de aansluiting bij de laatste technologiestandaarden (.NET Core), maken het een betaalbaar en flexibele oplossing voor e-commerce implementaties van elke grootte.

Geavanceerde functionaliteit direct beschikbaar

Naast de features die je van een volwaardige e-commerce oplossing mag verwachten, biedt nopCommerce ook antwoord op complexere e-commerce vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan configuraties waarbij uit één omgeving meerdere webshops worden beheerd (multi-store) of waarbij producten van meerdere leveranciers via dropshipping worden verkocht (multi-vendor).

Bovendien zijn er kant-en-klare plug-ins beschikbaar via de nopCommerce Marketplace en kan het platform voor specifieke doeleinden op maat worden aangepast.

Degelijke architectuur, transparante roadmap en grote community

nopCommerce is ontworpen door een gecommitteerd team ontwikkelaars dat betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging hoog in het vaandel heeft staan. De roadmap, die voortdurend wordt geupdate, wordt in samenwerking met een grote community van gebruikers en ontwikkelaars bepaald.