Umbraco

Umbraco CMS - the friendly CMS

Dankzij een gebruikersvriendelijke interface en bewezen architectuur is Umbraco al meer dan 15 jaar een vertrouwde naam als het gaat om open source .NET content management oplossingen. Inmiddels kun je er in een aantal varianten direct mee aan de slag!

Umbraco CMS

Umbraco CMS: hét open source .NET Content Management Systeem

De basis: een Content Management Systeem dat zijn sporen heeft verdiend. Intuïtief en overzichtelijk in gebruik, compleet en veelzijdig voor wat betreft functionaliteit, flexibel en schaalbaar als het gaat om techniek. Een van de meestgebruikte oplossingen met een doortimmerde track record en meer dan 500.000 gebruikers wereldwijd. En niet te vergeten: alle voordelen van open source software:

  • geen licentiekosten
  • volledige transparantie in de code
  • geen vendor lock-in

Alle reden dus om Umbraco te evalueren!

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren implementatiepartner? Plan dan een online kennismaking in!

Umbraco Uno

Umbraco Uno: de nieuwe manier om websites te ontwikkelen met een minimum aan technische kennis

Uno is feitelijk de no-code oplossing van Umbraco: het antwoord op de groeiende vraag naar een degelijke platform waarmee je zonder technisch kennis een degelijke website kunt bouwen. Met behulp van kant-en-klare 'widgets' beschik je al over uitgebreide functionaliteit. Met 'themes' zet je bovendien de vormgeving eenvoudig naar je hand. Op die manier hou je de regie over je eigen website. En heb je hulp nodig, dan helpen we je graag, bijvoorbeeld bij een migratie van een ander CMS naar Uno of specifiek maatwerk.

Maak je over technische updates en upgrades geen zorgen; die worden volautomatisch voor je geregeld. Daar betaal je maandelijkse kosten voor afhankelijk van vier parameters:

  • de hoeveelheid content
  • het aantal pageviews (per maand)
  • de benodigde opslagcapaciteit
  • de hoeveelheid verkeer op je site

Hier vind je meer informatie over het licentiemodel. Meer weten over een zorgeloze implementatie? Hoe kunnen we je helpen?

Umbraco Heartcore

Umbraco Heartcore: het headless CMS van Umbraco voor toekomstvaste CMS implementaties

Op zoek naar een platform dat je de mogelijkheid geeft content voor alle communicatiekanalen gestructureerd onder controle te krijgen? Overweeg dan Heartcore van Umbraco - het vooruitstrevende alternatief als het gaat om serieus multichannel en enterprise content management.

In het kort: jouw content beheerd in de gekende back-end van Umbraco, beschikbaar in de cloud (via een global CDN), en ontsloten met behulp van een headless architectuur (RESTful API en GraphQL) voor mobile apps, smartwatches, interactieve schermen en smart speakers.

Dus geen software op eigen servers maar een flexibele cloudoplossing die je de vrijheid geeft om je met je team te focussen op dat wat er echt toe doet.

Hier vind je meer informatie over het licentiemodel. Aan de slag met 'headless'? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op: +31(0)10 - 288 18 20
Of stuur ons een bericht: info@on-site.nl

Contact