Web, Mobile & Live

Digitale technologie voor een optimale Customer Experience

Geïntegreerde oplossingen voor
de digitale customer journey

De Customer Experience beperkt zich niet meer tot de website maar is allesomvattend. Social media, webshop, chat, Whatsapp, online community en mobile app, elke klant heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om hoe en wanneer er wordt gecommuniceerd.

On-Site helpt bedrijven bij de technische realisatie van een omnichannel strategie die daar op is berekend. Als basis implementeren we veelzijdige Digital Experience oplossingen van Kentico of EPiServer en ontwikkelen we native mobile apps die daar naadloos op aansluiten.

We voegen er slimme cloudtoepassingen voor online marketing en marketing automation aan toe. En tenslotte laten we je systemen gegevens uitwisselen met behulp van robuuste integratieplatformen [als Piesync en Zapier]. Zo ontwikkel je een optimale digitale klantreis voor de hele Customer Life Cycle.

Neem contact op: +31(0)10 - 288 18 20 Of stuur ons een bericht: info@on-site.nl

Contact
Why choose Us?

Web Content Management

Geef marketeers gebruikersvriendelijke tools in handen om een doordachte contentstrategie te implementeren. Kentico en EpiServer bieden.

Effective Planning

Mobile

Verover een plekje op de digitale desktop van je doelgroep met een 'branded' mobile app. Met ons platform voor service-apps beschikt je snel over uitgebreide standaardfunctionaliteit.

Why choose Us?

Cloud & Data Integratie

Correcte, consistente data staan aan de basis van een gepersonaliseerde klantbeleving. Hou die data in real-time op orde met een doordachte integratieplatform.