Digital B2B

Digitale transformatie voor B2B ondernemingen

Digitale transformatie voor
B2B ondernemingen

Als consumenten zijn we dagelijks getuige van de immense impact die technologie heeft op de manier waarop we producten en diensten zoeken, vinden, kopen en beleven. Van Nederlandse bodem kennen we de succesverhalen van Booking, Coolblue en Thuisbezorgd.

Maar de snelle evolutie van digitale technologie biedt ook B2B ondernemingen bijzondere kansen. Bijvoorbeeld om slagvaardiger in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Of om andere businessmodellen te hanteren waarmee nieuwe doelgroepen kunnen worden bediend.

On-Site helpt B2B bedrijven grip te krijgen op de succesfactor 'digital'. Samen ontwikkelen we de tech stack die financiële en zakelijke dienstverleners, de maakindustrie, groothandel en bijvoorbeeld ledenorganisaties een voorsprong geven.

Neem contact op: +31(0)10 - 288 18 20 Of stuur ons een bericht: info@on-site.nl

Contact
Why choose Us?

Digital Experience

Vertel het verhaal van jouw onderneming en breng producten en diensten op een bijzondere manier onder de aandacht. Kentico en EpiServer maken het mogelijk.

Effective Planning

E-Commerce

Verbeter je online verkopen, faciliteer online betalingen en realiseer naadloze koppelingen met de back-office. nopCommerce biedt veel functionaliteiten out-of-the-box en is dé basis voor maatwerk.

Why choose Us?

PIM

Beheer productinformatie op een centrale plek en zorg voor consistente gegevens in alle systemen. Maak interactief beeldmateriaal online beschikbaar.

Why choose Us?

CRM & Marketing Automation

Ondersteun je sales- en customer service teams met krachtige tools en krijg inzicht in verkoopprestaties. Optimaliseer de sales funnel op basis van data en biedt een unieke klantervaring.

Effective Planning

Mobile

Geef klanten en business partners gebruikersvriendelijk toegang tot real-time informatie en handige functionaliteiten met een eigen mobiele app.

Why choose Us?

Data & Cloud Integratie

Zorg dat uw cloudoplossingen probleemloos data kunnen uitwisselen. Beperk maatwerkkoppelingen en krijg grip op applicaties met een solide integratieplatform.