MenuButton

Of u nu een op zoek bent naar een eenvoudige webshop of een oplossing die wordt uitgebreid met maatwerk, On-Site beschikt over de kennis en ervaring om voor elke opdrachtgever een oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij de wensen en eisen.

Om e-commerce oplossingen te realiseren, zijn er verschillende mogelijkheden.

Magento
Het Magento eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen, waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop. Er zijn uitvoerige integratie mogelijkheden met uw bestaande logistieke en financiële systemen en tevens zijn er ook integratie mogelijkheden met 3rd party omgevingen als bijvoorbeeld SugarCRM of SalesLogix. Magento wordt wereldwijd ingezet voor meer dan 110.000 e-commerce oplossingen.

EpiServer Commerce
Het EpiServer CMS biedt met EpiServer Commerce een krachtige en veelzijdige e-commerce oplossing. Het EpiServer Commerce platform biedt u als klant alle tools om uw webwinkel of e-commerce oplossing geheel zelf te beheren en is uitermate geschikt om te integreren met bestaande ERP of CRM systemen binnen uw organisatie. Episerver Commerce is niet alleen zeer geschikt voor B2C e-commerce oplossingen, maar ook voor B2B ecommerce oplossingen blijkt het uitermate geschikt.

Maatwerk oplossingen
In sommige gevallen blijkt dat er specifieke maatwerk e-commerce oplossingen nodig zijn. Zo ontwikkelde On-Site voor www.easybbq.nl een maatwerk e-commerce oplossing op basis van SugarCRM. On-Site kan voor opdrachtgevers oplossingen ontwikkelen die 100% aansluiten bij de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.