E-Commerce en PIM

Of het nu gaat om B2B of B2C commerce, de customer experience is van doorslaggevend belang. Door toonaangevende e-commerce platformen en slimme cloudoplossingen toe te passen, optimaliseren we de klantervaring.

On-Site is gespecialiseerd in e-commerce vraagstukken die zich bij B2B ondernemingen voordoen. Daar is sprake van een langere salescyclus, gespecialiseerde kennisuitwisseling en intensief klantcontact.

Dat vergt een aanpak die zich richt op de gehele customer lifecycle vanaf het eerste contact (vindbaarheid van productinformatie), het gepersonaliseerd versturen van productinformatie (lead nurturing) tot de nazorg (customer self service).

B2B e-commerce technologie voor online succes

Of het nu gaat om klantspecifieke prijzen en kortingen, productvarianten en samengestelde of configureerbare producten, of internationale verzendingen en BTW-berekeningen. We ontwikkelen multishop-omgevingen en koppelen die aan back-office systemen zoals Exact Online, Unit4 en SAP Business One. En als het om een uitgebreid productassortiment gaat integreren we een oplossing voor Product Informatie Management (PIM) die productdata op orde houdt. Zo bouwen we aan de e-commerce tech stack voor jouw onderneming.

Neem contact op: +31(0)10 - 288 18 20 Of stuur ons een bericht: info@on-site.nl

Contact