MenuButton

E-mail marketing is een van de meest doelgerichte en kosteneffectieve instrumenten voor marketeers. Met behulp van e-mail marketing kunt u, tegen relatief lage kosten, op maat gemaakte en gepersonaliseerde berichten versturen aan prospects en klanten. Met behulp van de Tripolis e-mail marketing software zijn de resultaten hiervan volledig meetbaar. Ze kunnen zelfs real-time worden afgeleverd met gegevens over de tijd, de locatie en het apparaat, waarmee de e-mail wordt geopend.

E-mail marketing software
Tripolis’ e-mail marketing software 'Tripolis Dialogue' is een multi-channel communicatie-oplossing die wij leveren als online dienst, ook wel SaaS (Software as a Service) genoemd. Dit betekent dat u de Tripolis Dialogue software niet hoeft aan te schaffen, maar gebruikt als online service op basis van een contract voor een vast bedrag per maand of per jaar. On-Site zorgt voor de installatie, het onderhoud en het beheer van de e-mail marketing software, daar heeft u geen omkijken naar.

Gebruiksgemak
Als gebruiker heeft u niet meer dan een browser nodig om gepersonaliseerde en geïndividualiseerde e-mailberichten te maken, SMS-berichten te versturen en complete multi-channel marketingcampagnes uit te voeren. Het systeem bevat een campagne manager, waarmee u een breed scala aan campagnes kunt inrichten, van eenvoudige tot zeer complexe multistep- en multistage campagnes. Tripolis Dialogue biedt u uitgebreide afleverrapportages, die inzicht geven in kengetallen als afleverratio’s, geopende mails en klikgedrag van uw ontvangers.

Integratiemogelijkheden
De multi-channel dialogue marketing software van Tripolis beschikt over uitgebreide integratiemogelijkheden met andere software. Met behulp van webservices kunnen onze functionaliteiten via iedere willekeurige andere applicatie ingezet worden. On-Site levert en implementeert Tripolis oplossingen. Als gecertificeerd Business Partner van Tripolis Solutions geven wij deskundig advies.

Top 3 E-mail Service Provider
Tripolis is door het vakblad Emerce uitgeroepen tot top 3 E-mail Service Provider van Nederland.

Informatie
Heeft u interesse in de mogelijkheden met Tripolis? Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code