MenuButton

Mailplus is de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden en topsegment. Het product is van Nederlandse bodem en wordt door een groot team van toegewijde medewerkers ontwikkeld. Met Mailplus kunt u eenvoudig contacten beheren, berichten opstellen en versturen en de respons analyseren. On-Site is een vaste partner van Mailplus voor de implementatie bij opdrachtgevers.

Met Mailplus Mailer maakt u zelf professionele e-mails, direct mail, sms-berichten en webpagina's. Professionele communicatie draait niet alléén om e-mail. Juist de mogelijkheid om via verschillende kanalen te communiceren, maakt Mailplus tot de keuze van veel communicatie-professionals.

Drie versies van Mailplus
Iedere organisatie is uniek. Daarom zijn er verschillende versies van Mailplus. Start met de basisversie (Mailplus Mailer) en groei door wanneer u dat wilt. Mailplus Feedback en Mailplus Campaigns voegen extra functies toe aan de basisversie. Van professionele e-mail nieuwsbrief tot multi channel Marketing Automation.

1. Mailplus Mailer
Mailplus Mailer vormt de basis van uw e-mail marketingstrategie. De uitgebreide segmentatie mogelijkheden maken persoonlijke communicatie eenvoudig. Mailplus Mailer brengt uw klanten dichterbij. Met Mailplus Mailer kunt u uw contacten beheren, eenvoudig berichten opstellen, berichten versturen en respons analyseren.

2. Mailplus Feedback
De responsmodules van Mailplus Feedback geven uw organisatie nog meer communicatiekracht. Naast het verzenden van mailings kunt u actief feedback ontvangen van uw relaties. U ontvangt feedback door de inzet van webformulieren, online enquêtes en polls. Daarmee maakt u bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek. De ideale methode om informatie te verzamelen voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

3. Mailplus Campaigns
Met Mailplus Campaigns richt u zelf, op eenvoudige wijze, complete online marketingcampagnes in. U heeft geen technische kennis nodig om aan de slag te kunnen. Dat maakt dat u snel kunt schakelen en dat is toch wat elke marketeer graag wil.

Mailplus Campaigns maakt de belofte, "de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon" volledig waar. Hoe relevanter uw boodschap, des te groter de impact op de ontvanger. Grotere impact leidt tot meer interactie waardoor meer profielen verrijkt kunnen worden. Zo leert u de interesses van uw ontvangers kennen en bent u beter in staat een goede relatie op te bouwen.

Eenvoudig integreren
Om integratie met Mailplus nog eenvoudiger te maken, zijn enkele gestandaardiseerde connectors ontwikkeld (en in ontwikkeling). Het is mogelijk Mailplus te integreren met diverse Content Management Systemen en o.a. Magento, Exact Synergy, Microsoft Dynamics CRM en SugarCRM.

Informatie
On-Site geeft u graag een demonstratie van Mailplus. Met onze kennis en ervaring bedenken wij dagelijks voor opdrachtgevers slimme Marketing Automation oplossingen. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code