MenuButton

Magento Commerce is een e-commerce platform dat snel in populariteit toeneemt. Als Magento Professional Partner, verzorgt On-Site de technische realisatie: van standaardimplementatie tot maatwerkuitbreidingen en koppelingen; voor Magento Community, Professional en Enterprise Edition!
Daarnaast bieden wij vele aanvullende diensten, zoals hosting, gebruikerstrainingen, 24/7 applicatiebeheer en gebruikersondersteuning.

En omdat we ons niet alleen richten op e-commerce, zetten we onze kennis en ervaring graag in om invulling te geven aan uw complete online strategie. Van website, intranet tot online community. Op een pragmatische manier, met oog voor resultaat.

Onze aanpak
Snel een nieuwe webshop ontwikkelen, een verouderde webshop migreren of bestaande Magento shop optimaliseren; On-Site maakt het mogelijk!
Magento is een vernieuwend en zeer uitgebreid platform, waarmee u vrijwel alle wensen op het gebied van e-commerce kunt realiseren; van eenvoudig tot zeer complex. Als ervaren specialist in het ontwikkelen van Magento webshops op maat en gecertificeerd Solutions Partner, bieden we dan ook de mogelijkheid om:
 

  • Eenvoudig te beginnen met een complete standaardoplossing en gaandeweg maatwerkfunctionaliteiten toe te voegen
  • Op basis van bijvoorbeeld Magento Community, Professional of Enterprise een complete maatwerkoplossing te ontwikkelen afgestemd op uw specifieke situatie (inclusief koppelingen met uw back-office of integraties met andere websystemen).
  • Een bestaande webshop te migreren naar het Magento platform en de werking van uw webshop te optimaliseren met zo veel mogelijk behoud van bestaande posities bij zoekmachines.
  • Extensies toe te voegen of aan te passen, of maatwerkfunctionaliteit te ontwikkelen voor bijvoorbeeld Group Buying, Voorraadbeheer en Marketing Automation.

U bepaalt zelf in hoeverre u gebruik maakt van Magento standaardfunctionaliteit, bestaande templates en/of extensies van derden en kunt voortdurend rekenen op onze ondersteuning en expertise om er voor te zorgen dat uw webshop goed functioneert en resultaat boekt.

Kosten
Magento Standaard
Een standaardimplementatie van Magento Community Edition, met beperkte aanpassingen in de Look & Feel en een vast aantal functionaliteiten; shared hosting en 2 1/2 ondersteuning per maand.
Voor startende webondernemers.
€ 2.250,- + 225,- p/m

Magento Professional
Een uitgebreide implementatie van Magento Community Edition met een aangepaste vormgeving en keuze uit diverse functionaliteiten; shared hosting en 4 uur ondersteuning per maand.
Voor serieuze webwinkeliers.
€ 3.750,- + 375,- p/m

Magento Op Maat
Een complete implementatie van Magento Community of Enterprise Edition (excl. licentiekosten); dedicated hosting en 8 uur professionele ondersteuning per maand.
Voor echte online retailers.
€ 5.000,- + 750,- p/m

Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code