MenuButton

On-site helpt organisaties bij het ontwerp, implementatie en ontwikkeling van Microsoft SharePoint als Business Collaboration platform. Hierbij hebben onze developers veel kennis en ervaring van toepassingsgebieden als Document Management, Informatie Management, Governance, Collaboration, Social Networking, Enterprise Content Management en Search.

Waarom SharePoint?
SharePoint is een samenwerkingsplatform van Microsoft, waarmee u uw productiviteit en communicatie aanzienlijk kunt verbeteren. Via internet kunnen uw medewerkers, klanten, leveranciers en/of samenwerkingspartners toegang krijgen tot een beveiligde SharePointomgeving die als maatwerk bedrijfsapplicatie wordt ingericht.

SharePoint biedt standaard al veel flexibele basisfunctionaliteiten die, op de juiste wijze toegepast, breed kunnen worden ingezet in het moderne bedrijfsleven. Mochten de mogelijkheden binnen SharePoint niet toereikend zijn, dan kunnen de ontbrekende puzzelstukjes worden aangekocht of speciaal worden ontwikkeld. Uitgangspunt is om het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar gebruik te maken van de bestaande mogelijkheden voor een snel en betaalbaar resultaat.

De SharePoint omgeving wordt gehost bij een On-Site die de aanschaf, inrichting, beheer en back-up van de server uit handen neemt. Gebruikers hebben alleen een PC of laptop met internetverbinding nodig om aan te kunnen loggen op de SharePoint omgeving en kunnen dus overal aan het werk.

Oplossingen
On-Site is een Microsoft Certified partner, gespecialiseerd op het gebied van Microsoft SharePoint. U kunt bij On-Site terecht voor advies, ontwerp, implementatie en beheer van Internet en Intranet platformen op basis van SharePoint technologie. Ook zijn wij zeer ervaren in het koppelen met externe informatiebronnen, zoals Microsoft Dynamics CRM en Axapta. Voor verschillende opdrachtgevers realiseerden wij slimme oplossingen op basis van Microsoft SharePoint.

Meer informatie?
Heeft u behoefte een professioneel advies m.b.t. de implementatie of ontwikkeling rondom Microsoft SharePoint? Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code