MenuButton

Rendement als uitgangspunt

Wanneer rendement van de investering in e-business hét uitgangspunt is, is een transparante werkwijze onmisbaar. On-Site hanteert bij elke implementatie een gestandaardiseerd stappenplan dat aansluit bij de betrouwbaarheid en flexibiliteit  waar onze opdrachtgevers op rekenen. Bovendien wordt - waar mogelijk - gebruik gemaakt van bewezen technologie en gestandaardiseerde oplossingen, zodat onnodig investeren in maatwerk wordt voorkomen.

En dat leidt tot tastbaar resultaat: Zoals bijvoorbeeld een directe, meetbare kostenbesparing of merkbare omzetgroei. Maar ook kwalitatieve doelstellingen zoals verhoogde bereikbaarheid of snellere verwerking van (klant)gegevens worden zo bereikt .

Verder denken we mee over flexibele inzetbaarheid van vakkundige medewerkers voor projecten, onderhoud en ondersteuning. En over een slimme manier om op elk tijdstip tegen aantrekkelijke tarieven multimedia-, database- en netwerkexpertise beschikbaar te kunnen stellen. Vraag ons daarom om de laagdrempelige voorwaarden voor het aangaan van onderhouds- en ondersteuningsovereenkomsten.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code