MenuButton

Daadkrachtig ondernemen

On-Site houdt zich vanaf de oprichting eind 1999 bezig met Internet en elektronisch zakendoen. Met name het ontwikkelen van op Microsoft technologie gebaseerde webapplicaties en Content Management oplossingen hebben de rode draad gevormd. Korte tijd later werd daar gespecialiseerde kennis en know-how over het maken en via het web ontsluiten van complex beeldmateriaal, zoals luchtfoto's en 3D-modellen aan toegevoegd.

Inmiddels zijn de activiteiten die met luchtfotografie en 3D / GIS visualisaties te maken hebben, ondergebracht in een aparte (dochter)onderneming.

Beide bureaus assisteren dagelijks vele Nederlandse en internationale organisaties om kansen die het Internet biedt te benutten. Juist ook omdat we webtechnologie en e-business als stuwende kracht inzetten, kunnen we ondernemingen van klein tot groot met daadkracht terzijde staan.

De activiteiten van On-Site worden gekenmerkt door een vernieuwende, ondernemende aanpak: no-nonsense, eigenwijs, gedurfd, en klantvriendelijk met een aangename dosis opgewekte humor. In sommige gevallen haalden we daarmee het nieuws en in een enkel geval werden er zelfs Kamervragen over gesteld.

In ieder geval heeft dat geleid tot het ontstaan van een winstgevende onderneming en lange en plezierige relaties met veel van onze opdrachtgevers en partners. Bovendien vormt het de grondslag voor verdere groei in de komende jaren.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code