MenuButton

Persoonlijk contact met uw doelgroep
E-mail is een effectief middel om efficiënt en persoonlijk te communiceren. Regelmatig elektronisch contact met (potentiële) klanten leidt tot grotere klanttevredenheid, verbeterde naamsbekendheid  en mogelijk tot directe verkoop.

Eenvoudig en overzichtelijk zelf e-mail campagnes uitvoeren is mogelijk met kant-en-klare oplossingen voor e-mail marketing, gekoppeld aan uw relatiebeheersysteem en CMS. Ook wanneer u de projectuitvoering liever uit handen geeft, maar wel graag de vinger aan de pols houdt wanneer het om resultaten gaat, zijn we een betrouwbare partner.

Mailplus
Mailplus is de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden en topsegment. Het product is van Nederlandse bodem en wordt door een groot team van toegewijde medewerkers ontwikkeld. Met Mailplus kunt u eenvoudig contacten beheren, berichten opstellen en versturen en de respons analyseren. On-Site is een vaste partner van Mailplus voor de implementatie bij opdrachtgevers.

Tripolis
Tripolis Solutions, opgericht in 1999, is een van de eerste en meest dynamische e-mail service providers (ESP). Tripolis is marktleider in Europa en ontwikkelt services en technische oplossingen op het gebied van e-mail marketing software en delivery, waarmee marketeers de interactie met hun klanten significant kunnen verbeteren. Tripolis Solutions richt zich naast e-mail marketing ook op mobile en social marketing. Tripolis Solutions kan meer dan duizend (internationale) organisaties tot zijn klanten rekenen en heeft een netwerk van ruim vijftig gecertificeerde partners. On-Site is een gecertificeerde partner van Tripolis en zet de oplossingen onder andere in voor opdrachtgever Air France KLM.

Lees ook meer over Marketing Automation.

Creatieve ideeën voor een effectieve mailing campagne? Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.