MenuButton

Social Media marketing
Waarom zou u Social Media, zoals Linkedin, Twitter en Facebook willen gebruiken? Met de inzet van Social Media kunt u uitstekend communiceren met nieuwe doelgroepen, bestaande klanten en zelfs met uw werknemers. Het is daarom belangrijk dat er goed over wordt nagedacht en dat Social Media op de juiste manier wordt ingezet. Door de enorme reikwijdte en de vele mediums is het een zeer krachtige marketing optie. Van een volledige online Social Media marketing campagne tot een gericht plan voor een specifieke doelgroep, On-Site kan u adviseren in uw strategie.

Mogelijkheden
Wat valt er te winnen?
•    Veel extra traffic naar uw site genereren
•    Nieuwe doelgroepen bereiken
•    Communiceren met bestaande klanten
•    Meer online conversaties over uw merk
•    Direct reageren bij ontevredenheid en vragen

Social Media met nadruk op ROI
Wanneer de inzet van Social Media wordt afgezet tegen traditionelere manieren van marketing, zoals bijvoorbeeld adverteren in dagbladen, is Social Media goedkoper én het bereik van de potentiële doelgroep is vele malen groter. Bijkomend voordeel van Social Media is dat uw Return On Investment goed meetbaar is, waardoor u uw marketingbudget gericht, efficiënt en effectief kunt inzetten.

Integratie van Social Media in uw website
Veel Nederlandse bedrijven zijn nog niet ver met de integratie van Social Media in hun corporate websites. On-Site integreert social media in uw website of webshop. Op slimme manieren met de meest geavanceerde technieken en software.

Meer informatie
Neemt u contact met ons op voor een persoonlijk advies.