MenuButton

Digitale informatie wordt steeds vaker geraadpleegd vanaf smartphones en tablets en er wordt steeds vaker gewinkeld via tablets en smartphones. Verwacht wordt dat het niet lang meer duurt voordat het Internet vaker wordt gebruikt via de zgn. mobile devices dan via de PC. Zo zijn er inmiddels al bijna 2 miljoen tablets in gebruik in Nederland en heeft één op de vier Nederlanders een smartphone. Het is daarom belangrijk dat organisaties hierop inspelen.

Uw eigen 'mobile app'
On-Site ontwikkelt gebruikersvriendelijke mobile apps met uitgebreide functionaliteiten voor iPhone/iPad, Windows8 en/of het Android besturingssysteem. Om de investering in speciale apps rendabel te maken, zorgen we ervoor dat de app een duidelijk toegevoegde waarde heeft voor potentiële (zakelijke) gebruikers. Bovendien maken we zo veel mogelijk gebruik van bestaande databasetoepassingen en informatiebronnen. Uw website en Content Management Systeem spelen bij die aanpak vaak een belangrijke rol.

Uw website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik
Wanneer een speciale app met specifieke functionaliteit nog een brug te ver is, bieden we de mogelijkheid om naast uw (bestaande) website - een mobiele variant te ontwikkelen, geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparatuur. Het ontwerp wordt afgestemd op kleinere schermen en toont informatie gericht op mobiele gebruikers. Een dergelijke 'mobile site' kan vaak snel en betaalbaar worden gerealiseerd. En vaak is het mogelijk uw bestaande Content Management Systeem te blijven gebruiken!

Generieke apps inrichten en integreren
Ook helpen we bedrijven om efficiënt gebruik te maken van bestaande, zgn. generieke mobile apps. Deze worden door gespecialiseerde softwarebedrijven ontwikkeld en kunnen door zakelijke gebruikers relatief eenvoudig ingezet worden voor veelgebruikte toepassingen. Zo zijn er apps voor het presenteren van brochure- en promotiemateriaal (tijdens verkoopgesprekken of op de beursstand) en het maken van Management Rapportages op basis van uw eigen boekhoudpakket. Wij assisteren u graag om deze apps op maat in te richten en te integreren met uw website of bestaande toepassingen.

Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.