MenuButton

Een Content Management Systeem is al lang niet meer alleen een handig hulpmiddel om uw website actueel te houden. Steeds vaker is het hét platform om marketing en communicatie die via het web verloopt te beheren.

On-Site beschikt over diepgaande kennis van diverse Content Management Systemen en jarenlange ervaring in het implementeren van CMS oplossingen voor website, intranet, webshop en online communities. Onze kennis en ervaring zetten wij in om samen met onze opdrachtgevers het beste CMS te selecteren dat het beste past bij de benodigde oplossing.

EpiServer
EPiServer is een gebruikersvriendelijk CMS voor webredacteuren en ontwikkelaars. De gebruikersinterface voor webredacteuren is eenvoudig te beheren. Ontwikkelaars vinden in EPiServer een volledig .NET-gebaseerd CMS met een nauwe Visual Studio-integratie en een open en goed gedocumenteerde architectuur. EpiServer CMS wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 11.000 websites.

Kentico
Kentico CMS is een gunstig geprijsd web content management systeem (WCMS) voor het MKB. Het CMS is geschikt voor het bouwen van websites, online winkels, intranetten en sociale netwerken. Kentico CMS wordt gebruikt door meer dan 10.000 websites in 85 landen. Het CMS maakt gebruik van de kracht van ASP.NET en Microsoft SQL Server.

Ektron
Ektron CMS is een compleet platform voor web content management, interactieve communicatie en e-commerce en is geschikt voor internet-, extranet- en intranettoepassingen bij organisaties van elke grootte. Het Ektron CMS biedt uitgebreide en gebruikersvriendelijke standaardfunctionaliteiten voor Content (content, document management en enterprise search), Commerce (zoekmachinemarketing, webshop) en Community (web 2.0, social networking). Ektron CMS is bovendien zeer geschikt voor bedrijfsspecifiek maatwerk. Ektron CMS wordt wereldwijd ingezet voor meer dan 12.000 websites.

Magento
Het Magento e-Commerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen, waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop. Er zijn uitvoerige integratie mogelijkheden met uw bestaande logistieke en financiële systemen en tevens zijn er ook integratie mogelijkheden met 3rd party omgevingen als bijvoorveeld SugarCRM of SalesLogix. Magento wordt werelwijd ingezet voor meer dan 110.000 ecommerce oplossingen.

WordPress
Het WordPress CMS is van oorsprong een open source bloggingtool. Inmiddels wordt WordPress ook veelvuldig als CMS gebruikt door zowel kleine als grote bedrijven. Recente schattingen geven een indicatie dat meer dan de helft van alle websites in de wereld worden onderhouden met WordPress.

Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.