MenuButton

Allround online specialist en sparringpartner voor Sales & Marketing professionals
Door onze ruime ervaring in online projecten en met klanten uit verschillende marktsegmenten zijn we een allround specialist en sparringpartner. Ook voor Sales & Marketing professionals bedenkt On-Site slimme oplossingen.

Marketing professionals
On-Site is op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in Online Marketing. Of het nu gaat om Content Marketing, geavanceerde Marketing Automation of bijvoorbeeld Online Leadgeneratie, On-Site barst van kennis en ideeën en dit delen wij graag met Marketing professionals en Marketing Managers. Wij adviseren, denken mee en kijken vooruit.

Sales en Leadgeneratie, de nieuwe verantwoordelijkheid van Marketing professionals
E-commerce wordt nog vaak gezien als het online verkopen van producten. Maar wat veel mensen en bedrijven niet weten, is dat het genereren van leads ook onder e-commerce valt.

De tijd dat een corporate website slechts een middel was om de corporate identity te communiceren (de online brochure) is allang voorbij. Corporate websites zijn vandaag de dag onmisbaar, als het gaat om leadgeneratie en uiteindelijk omzetverhoging. Steeds meer bedrijven zien de corporate website dan ook als e-commerce in plaats van communicatie. De rol van Marketing professionals verandert daarom continu.

Traffic, retentie, conversie en cross-selling moeten sleutelwoorden zijn in het online verwezenlijken van de commerciële doelstellingen. On-Site biedt oplossingen die uw sales voorzien van kwantitatieve en kwalitatieve informatie over bezoekersgedrag en kant-en-klare leads waar sales direct mee aan de slag kan.

Informatie
On-Site komt graag eens bij u langs om uw kennis te verrijken en voorbeelden van oplossingen te laten zien. Neem voor meer informatie over Leadgeneratie contact met ons op.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code