MenuButton

MKB kan meer uit het internet halen
Ondernemers in het MKB scoren gemiddeld een 5,2 met hun website. Dat blijkt uit een recent onderzoek van MKB Servicedesk, het online ondernemersplatform van MKB-Nederland. Het grootste deel van MKB-ondernemers is wel online aanwezig, echter: geld verdienen met internet is een ander verhaal.

Het Nederlandse MKB, in vergelijking met andere landen, ziet wel kansen, maar benut deze onvoldoende waar het gaat om het gebruik van het internet. De meeste MKB’ers (tachtig procent) hebben wel een website, maar weten niet hoe ze deze verder kunnen uitbouwen met bijvoorbeeld een webshop.

Recent onderzoek van McKinsey laat daarnaast zien dat het internet een belangrijke rol speelt bij de mogelijkheid om te groeien in tijden van recessie. Bedrijven die het internet intensief gebruiken, groeien twee keer sneller dan ondernemingen die dat niet doen. Voor iedere baan die er in een traditionele sector verloren gaat, komen er twee terug in de internetindustrie.

Kortom kansen in overvloed. Of het nu gaat om een moderne webshop of een webportal die fungeert als leadgenerator, On-Site adviseert, bedenkt en implementeert oplossingen die organisaties sneller en efficiënter laten werken en bovenal sneller laten groeien.

Informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het internet kan bieden voor uw organisatie? Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende kennismaking.

 
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Neem de beveiligingscode over:
 Security code